Dagje uit voor mannen

Dagje uit voor mannen

Leuke uitjes voor mannen onder elkaar

Als man heb je soms de behoefte om gewoon eens met mannen onder elkaar op stap te zijn. En is een nacht doorhalen toch net niet datgene waar je op zit te wachten, dan zijn er gelukkig nog een heleboel leuke alternatieven voor een echte mannen dag.
We geven je hier een aantal avontuurlijke tips voor een dagje uit voor échte mannen.

Dagje uit voor mannen: Karten

Snelheid, controle, adrenaline en lef: een dagje uit naar de kartbaan is niet voor iedereen weggelegd maar de echte mannen komen hierbij volop aan hun trekken. Karten is in korte tijd uitgegroeid tot een enorm populaire sport en kan zowel indoor als outdoor beoefend worden. Veel kartcentra bieden alles voor een compleet dagje uit: van een uitgebreide horeca gelegenheid tot zelfs lasergame faciliteiten.

Dagje uit voor mannen: Survival

Wil je even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen? Terug naar de natuur en de oerman in jezelf ontdekken? Dan is een survival experience het ideale dagje uit. Het aanbod loopt uiteen van helemaal back-to-basic overleven in en van de natuur tot avontuurlijke activiteiten als klimmen, abseilen, parcours, paintball, wildwaterkanoën en quadrijden.
Een survival weekend is voor veel mannen de ideale manier om er echt even helemaal uit te zijn. Lukt het je niet om hiervoor een heel weekend uit te trekken? Dan zijn veel activiteiten ook voor bijvoorbeeld één dagje uit of één dagdeel te boeken.

Dagje uit voor mannen: Verken het luchtruim

De ultieme jongensdroom ligt voor de mannen van tegenwoordig gewoon binnen handbereik: Tijdens een dagje uit heb je de mogelijkheid als piloot het luchtruim te verkennen. Vliegarrangementen met luchtballonnen, helikopters, sportvliegtuigjes of zweefvliegtuigen: alles is mogelijk. Na een korte instructie mag je zelf vliegen! Je kunt ervoor kiezen de hele ervaring te laten filmen en ook is het vaak mogelijk passagiers mee te nemen tijdens de vlucht.
Sta je liever met beide benen op de grond? Dan kun je op Schiphol-Oost ook les nemen in een echte flightsimulator.

Dagje uit voor mannen: Even bijkomen…

Werk je je thuis en op het werk al genoeg in het zweet en wil je tijdens een dagje uit liever ontspannen? Ook dan heb je ruime keuze voor een echte mannen dag. Denk bijvoorbeeld eens aan een pokerworkshop, whiskyproeven, een high beer ( in plaats van een high tea). Misschien ben je helemaal weg van een bepaald automerk? Veel fabrieken stellen graag hun deuren voor je open. Wekt alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft je interesse? Dan is bijvoorbeeld een bezoekje aan het openluchtmuseum in Overloon een absolute aanrader.